Annons
Växjö

Kedjan expanderar i gallerian

Publicerad 24 oktober 2017
Foto: Robin Sparf, Smålandsposten

Linnégallerian i Växjö står inför stora ombyggnationer och många nya etableringar. Företag som Nordic Wellness, O‘Learys och Pinchos ska öppna i gallerian under nästa år. Nu står det klart att Apoteket Kronan, som sedan tidigare finns i gallerian, har skrivit på ett nytt femårsavtal.

Kedjan kommer att få ett nytt läge i gallerian med större yta. Apoteket Kronans nya butik får en entré ut mot Storgatan och planeras att öppna under våren 2018.

Annons

– Apoteket Kronan har funnits i Linnégallerian under många år och kommer att fortsätta vara viktiga för fastigheten som den självklara mötesplatsen i city med fokus på hälsa och mat. Vi fortsätter utveckla fastigheten med starka koncept som bidrar till ökad attraktivitet, säger Catarina Löfgren, affärsområdeschef på Agora, i ett pressmeddelande.

Tidigare hyresgäster som Kicks, Teknikmagasinet och H&M har eller kommer att lämna gallerian.

Foto: Pressbild Agora
Oscar AppelgrenSkicka e-post
Så här jobbar Vxonews med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons