Annons

Kedjan lämnar Kosta Outlet

Kosta • Publicerad 24 mars 2018
Foto: Sif Erlandsson, Smålandsposten

Stora förändringar är på gång vid Kosta Outlet. Enligt uppgifter till VXOnews kommer Outlet One, som säljer kläder, att lämna sina lokaler. Det är också något som bekräftas av Torsten Jansson, vd på New Wave Group. Enligt honom är det också klart med en ny stor hyresgäst inom kläder. Och ännu fler förändringar är på gång.

”Det ligger förslag på planändringar hos kommunen för att utöka handelsytan med 5000 kvadratmeter till då vi har flera nya hyresgäster som vill in”, skriver han i ett mejl till VXOnews.

Annons

Det finns också stora planer för hotellet. Där vill man bygga till med cirka 60 rum samt göra ett mycket större SPA. Enligt Torsten Jansson planerar man också för ytterligare en restaurang, en bar, ett ölbryggeri samt en femdubbling av konferensytorna.

Daniel RydströmSkicka e-post
Så här jobbar Vxonews med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons