Annons

Kedjan öppnar butik i Växjö

Publicerad 26 februari 2018
Foto: Olof Elfverson

I april lanserar Bolist den nya kedjan och varumärket Doowin, som ska fokusera på helhetslösningar inom dörrar och fönster. Nu kan VXOnews rapportera att en av kedjans första butiker öppnar på Smedjegatan 39 i Växjö och tanken är att uppemot 15 personer ska anställas när butiken är igång.

– Vi ser potential i Växjö och det är en väldigt intressant. Just i Växjö har vi hittat en bra lokal och en bra franschisetagare. Det finns en efterfrågan efter färdiga lösningar och tjänster. Det är en sak att gå in på en bygghandel och köpa ett fönster men kunden efterfrågar mer att få hjälp hela vägen, från valet av fönster till monteringen utan att behöva prata med tio olika personer, säger Mischa Moszkowicz, marknadschef på Bolist, till VXOnews.

Annons

Den nya butiken kommer att vara ett showroom på 300 kvadratmeter. Det kommer att vara öppet dygnet runt med vissa bemannade tider. Resterande timmar kan kunder komma in via en kod. Tjänsterna beställs sedan via Doowins digitala plattform. Kedjan kommer inledningsvis att erbjuda tjänster för fönster och dörrar men långsiktigt vill de utöka verksamheten.

Doowin är en franchisekedja och öppnar sin första butik i Karlstad i april. Under året väntas 15 butiker öppna.

Tipsa VXOnews om nyheter. Maila oss på tips@vxonews.se.

MISSA INGET I VÄXJÖ! FLER NYHETER FINNS HÄR.

Oscar AppelgrenSkicka e-post
Så här jobbar Vxonews med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons