Annons

Kedjan öppnar i centrala Växjö

Publicerad 3 februari 2017
Foto: EMMA KOIVISTO
Foto: EMMA KOIVISTO

I vår öppnar Europas största frisörkedja för män, M Room, en salong i centrala Växjö. Med 78 salonger i bland annat Berlin, Seattle och Miami har kedjan på bara några år blivit mycket populär världen över. Salongen i Växjö kommer vara på Klostergatan 7, i Just Fits gamla lokaler.

– Kedjan har i dag många stadigt återkommande kunder på medlemskapsavtal, som fungerar som ett serviceavtal för frisyren utan tidsbokning, en lösning som visat sig väldigt uppskattad. Självklart har vi stora förhoppningar att Mroom ska bli uppskattat även här i Växjö, säger Verja Salehi, som är ägare och driver salongen.

Annons

Lokalerna kommer börja renoveras i veckan med öppning i början av april. Grundtanken med M Room är att erbjuda barberartjänster utan tidsbokning och där kunderna kan köpa ett medlemskap för att få obegränsat antal klippningar och rabatter. I samband med etableringen i Växjö anställs också två personer.

Kedjan har också som mål att öppna flera salonger på andra platser i Växjö.

Oscar AppelgrenSkicka e-post
Så här jobbar Vxonews med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons