Annons

Kedjan öppnar ny butik i Växjö

Växjö • Publicerad 16 mars 2018
Foto: Tengbom

Matkedjan Lidl öppnar en ny butik i Växjö. Under fredagen meddelade företaget att de tecknat ett avtal om en ny butik i Teleborgs centrum. Butiken på runt 2 000 kvadratmeter beräknas öppna runt årsskiftet.

– Det händer mycket i Växjö just nu och det känns extra spännande att  vara med i utvecklingen av stadsdelen Teleborg tillsammans fastighetsägaren M2 gruppen, säger Lulu Gylleneiden, fastighetschef region Syd på Lidl, i ett pressmeddelande.

Annons

Det blir den tredje Lidl-butiken i Växjö. I slutet av 2016 öppnade de en ny butik på Norremark i Växjö. Totalt har Lidl 171 butiker i Sverige.

I vår flyttar Ica Supermarket från Teleborgs centrum. I stället kommer Ica Kvantum att öppna i det nybyggda kvarteret Docenten vid campus, där Växjöbostäder också bygger 248 nya studentbostäder.

MISSA INGET I VÄXJÖ! FLER NYHETER FINNS HÄR.

Oscar AppelgrenSkicka e-post
Så här jobbar Vxonews med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons