Annons

Kiiskinen tillbaka i Lakers

Publicerad 13 januari 2018
Foto: Johan Christensen

Klockan 15.15 släpps pucken i Malmö Arena för match mellan Växjö Lakers och Malmö Redhawks. Nu har laguppställningen släpps och det vet är en förändring jämfört med torsdagens match mot Karlskrona.

Tuomas Kiiskinen är tillbaka i spel och bildar kedjan med Janne Pesonen och Elias Pettersson. Supertalangen Pettersson spelar, precis som VXOnews tidigare har rapporterat om, center de närmaste matcherna som ett test. Det innebär också att Adam Brodecki blir en av två extraspelare.

Annons

Backparen är Arvid Lundberg/Eric Martinsson, Joel Persson/Daniel Rahimi, Noah Welch/Linus Högberg. Sjundeback är Oliver Bohm.

I kedjorna spelar Brendan Shinnimin/Robert Rosén/Andrew Calof, Janne Pesonen/Elias Pettersson/Tuomas Kiiskinen, Jonas Röndbjerg/Linus Fröberg/Pontus Netterberg, Liam Reddox/Erik Josefsson/Martin Lundberg. Extraspelare är Nils Carnbäck och Adam Brodecki.

Oscar AppelgrenSkicka e-post
Så här jobbar Vxonews med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons