Annons

Klart: Växjöföretaget köps upp

Publicerad 13 februari 2017
Foto: Olof Elfverson, Smålandsposten
Foto: Olof Elfverson, Smålandsposten

I slutet av januari skrev VXOnews om att Jönköpingsföretaget Pen Concept Group AB tecknat avtal om att förvärva 100 % av aktierna i Goods Sweden AB, med huvudkontor i Växjö. Under måndagen blev affären klar och enligt Pen Concept Group AB uppgår köpeskillingen till 1 krona.

Goods Sweden har åtta anställda och hade en omsättning 2015 som låg på 32,9 miljoner kronor. De arbetar framför allt mot restaurang och har ett utbud av möbler, maskiner och annan utrustning för restaurang.

– Härligt att detta nu är i hamn och vi kan förverkliga de planer vi har med förvärvet. Detta är en viktig pusselbit i vår inriktning att kunna erbjuda våra kunder en helhet inom inredning och vi har därför påbörjat arbetat med etablering i Kina, säger Annica Lind Nordberg, vd på Pen Concept Group AB, i ett pressmeddelande.

Oscar AppelgrenSkicka e-post
Så här jobbar Vxonews med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons