Annons

Klassiska butiken öppnar i centrala Växjö

Publicerad 9 mars 2017
Foto: Emma Koivisto
Foto: Emma Koivisto

I slutet av mars öppnar en ny butik i centrala Växjö. Det är det klassiska företaget Cykelgubben i Räppe som expanderar och öppnar en butik i Fritidsresors gamla lokaler på Bäckgatan.

– Trenden med elcyklar går spikrakt uppåt och i år räknar de med att 800 elcyklar kommer säljas i Växjö. Vi kommer därför öppna ett showroom med elcyklar från Crescent med försäljning av cyklar och tillbehör. Det ska bli spännande. Det är ett helt annat flöde av kunder. Vi ligger ett par kilometer utanför stan och har bilburna kunder, nu kommer fler kunna slinka in och titta på cyklar, säger Stefan Bivall.

Annons

Crescent har även varit med och sponsrat med de mesta till den nya butiken. I lokalerna på Bäckgatan har Retrojakten Finloppis fram till nu haft verksamhet, läs mer här.

LÄS OCKSÅ

Oscar AppelgrenSkicka e-post
Så här jobbar Vxonews med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons