Annons

Klüft blir kollega med kronprinsessparet

Publicerad 6 september 2016
Foto: Urban Nilsson/Sven Elofsson, Smålandsposten. Montage.
Foto: Urban Nilsson/Sven Elofsson, Smålandsposten. Montage.

Carolina Klüft hann knappt lämna tv-rutan och OS-bubblan innan hon hoppade på ett nytt jobb. Den här gången tillsammans med kronprinsessan Victoria och prins Daniel.

– Det var prins Daniel som ringde upp och ville ha mig med och jag är väldigt glad för att jag fick frågan. Det är ett projekt som ligger under kronprinsessparets stiftelse och som handlar om barn och ungdomars hälsa. Syftet är att få unga i rörelse och förbättra deras matvanor, säger Carolina Klüft till Expressen.

Annons

Hon kommer jobba som projektledare på halvtid för den nystartade organisationen Generation PEP.

– Vi är jätteglada att vi har lyckats knyta Carolina Klüft till Generation PEP. För den breda massan är hon känd som en otrolig friidrottare men bakom alla idrottsprestationer finns en väldigt smart och driven person med ett stort samhällsengagemang. Vi är otroligt tacksamma över att hon vill arbeta med oss i frågor som rör barn och ungdomars hälsa, säger prins Daniel i ett pressmeddelande från Kungahuset.

Oscar AppelgrenSkicka e-post
Så här jobbar Vxonews med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons