Annons

Kommunanställda i Växjö varnas

Publicerad 13 februari 2017
Foto: MATS SAMUELSSON, PRESSBILD
Foto: MATS SAMUELSSON, PRESSBILD

Två anställda inom omsorgsförvaltningen i Växjö kommun får varningar. En kvinna som jobbar inom äldreomsorgen hade lösnaglar på jobbet, något som inte är tillåtet enligt arbetsgivarens regler och hygienpolicy, skriver Smålandsposten.

Omsorgsförvaltningen i Växjö kommun har vid ett antal tillfällen beordrat kvinnan att ta bort lösnaglarna. Eftersom hon vägrat har hon nu tilldelats en skriftlig varning. Om kvinnan fortsätter använda lösnaglar på jobbet "kommer frågan om skiljande från din anställning i Växjö kommun att prövas av arbetsgivaren", står det i varningen enligt Smålandsposten.

En annan anställd inom omsorgsförvaltningen varnas också för att hon trots flera tillsägelser misskött arbetsuppgifter och har haft svårt att passa tider, skriver Smålandsposten.

Oscar AppelgrenSkicka e-post
Så här jobbar Vxonews med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons