Annons

Kommunens besked efter skolbranden

Publicerad 2 januari 2017
Foto: Läsarbild
Foto: Läsarbild

[pvpqn9ze]

En större brand härjade under söndagskvällen vid Sandsbro skola. Branden kommer att påverka hela skolverksamheten under måndagen.

Annons

”Växjö kommun har under natten i samråd med räddningstjänsten beslutat att inte använda några lokaler på skolans område i morgon måndag”, skriver kommunen på Facebook.

Den som hade tänkt lämna sina barn på fritids får i stället göra det i förskolan på Björkvägen 19. Där möter personal från fritids. Det kommer också att finnas personal på plats vid skolområdet.

Nya bedömningar om var fritidsverksamheten ska bedrivas görs under veckan. Kommunen uppmanar vårdnadshavare att gärna lösa barnomsorgen själva under måndagen.

<iframe src="https://www.facebook.com/plugins/post.php?href=https%3A%2F%2Fwww.facebook.com%2Fvaxjokommun%2Fposts%2F1481158845237014&width=500" width="500" height="287" style="border:none;overflow:hidden" scrolling="no" frameborder="0" allowTransparency="true"></iframe>

LÄS MER OM HÄNDELSEN

Har du mer information om händelsen? Tipsa oss på tips@vxonews.se eller skicka ett meddelande på Facebook.

Daniel RydströmSkicka e-post
Så här jobbar Vxonews med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons