Annons
Nöje

Konserten flyttas från Växjö

Under torsdagen skulle Rikard Wolff ha gästat Trädgård de luxe i Växjö. Men på grund av osäkert väderläge flyttas konserten.
Växjö • Publicerad 2 augusti 2017
Foto: Nadia Hagberg
Foto: Nadia Hagberg

För att slippa regnet flyttas konserten i stället till Tyrolen i Blädinge söder om Alvesta. Det skriver Trädgård de luxe på sin Facebooksida. Flytten gör också att man har möjlighet att sälja fler biljetter.

Genom åren har Rikard Wolff skrivit och framfört egna sånger som han samlat på ett flertal skivor. Han har verkat vid en rad teatrar, bland annat Dramaten i Stockholm. Han har också spelat i flera filmer så som Änglagård och En underbar jävla jul.

Annons

I föreställningen Sommardrömmar blandar Rikard Wolff hej vilt ur sin närmare 30 år långa repertoar. Tillsammans med ett femmannaband utlovar han godbitarna från sina år i rampljuset.

"Barndomsdrömmar, drömmar om kärlek, franska drömmar, Änglagårdsdrömmar, drömmen om fred och frihet. Jag väljer det mesta av det bästa ur min repertoar, från teatern, från filmen, från mina album."

Som titeln avslöjar är föreställningens tema drömmar. Själv vill han förmedla att "Vi får aldrig sluta drömma om en bättre värld."

Nadia HagbergSkicka e-post
Så här jobbar Vxonews med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons