Annons

Körde drogpåverkan - med spädbarn i bilen

Publicerad 8 januari 2018
Foto: Nadia Hagberg

En 30-årig bilförare stoppades av polisen på Hjalmar Petris väg. Han saknar körkort och var dessutom drogpåverkan under körningen. I bilen fanns hans sambo och ett spädbarn. Nu har mannen och sambon häktats misstänkta för narkotikabrott, samtidigt som de väntar på besked från hovrätten, som prövar parets senaste fängelsedom. Enligt Smålandsposten ska polisen ha hittat både cannabis och kokain i parets bostad.

Mannen och kvinnan dömdes i september till sju respektive fem månaders fängelse efter att polisen hittat 260 gram cannabis. Dessutom fann polisen över sex gram kokain, som gömts i en Hello Kitty-väska i ett barnrum för att ingen skulle hitta det. 30-årige mannen dömdes också förra året för grov skadegörelse vid 16 tillfällen efter att ha klottrat på järnvägsvagnar, skriver Smålandsposten.

Oscar AppelgrenSkicka e-post
Så här jobbar Vxonews med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons