Annons

Krogkedjan tillbaka i Växjö

Publicerad 28 april 2016
Foto: Bo Ströberg, SMålandsposten
Foto: Bo Ströberg, SMålandsposten

I höst hoppas krogkedjan Harrys kunna slå upp dörrarna i Växjö igen.

– Lokal och krögare i Växjö är klara men jag vill inte säga mer förrän alla papper är påskrivna. Exakt när det blir är det detaljer som avgör, det jag kan säga är att det kommer bli i Växjö centrum, säger Harrys vd Niclas Möller till Lokaltidningen.

Annons

Harrys fanns i Växjö för några år sedan men tvingades stänga igen på grund av att de dåvarande krögarna ville sälja. Nu öppnar man alltså återigen en krog i Växjö, den här gången med ett helt nytt koncept.

– Vi har helt andra förutsättningar för att lyckas den här gången och dessutom ett förändrat koncept som jag tror på. Jag tror absolut att vi kan bli en långlivad restaurang i Växjö, vilket också är vårt mål.

Det nya konceptet har mer fokus på mat och kedjan vill bli en mer upplevelsekrog än pub- och nöjeskrog.

– De som besökte oss när vi fanns i Växjö kommer garanterat känna att det är en helt ny krog man går in i, det kommer inte alls se ut som det gamla stället. Det är kanske på gott och ont för det var säkert många som gillade det som det var, men jag tror vi öppnar upp för en hel mängd möjligheter att få in nya gäster nu, säger Niclas Möller till Lokaltidningen.

Harrys - senast det begav sig i Växjö. Foto: Filip Sjöfors, SMålandsposten
Harrys - senast det begav sig i Växjö. Foto: Filip Sjöfors, SMålandsposten
Oscar AppelgrenSkicka e-post
Så här jobbar Vxonews med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons