Annons

Kronobergare med i Lyxfällan

Kronoberg • Publicerad 19 april 2018

För andra gången den här säsongen är en person bosatt i Kronoberg med i Lyxfällan. I kvällens avsnitt är det den mammalediga undersköterskan Emelie i Åseda som ska få hjälp.

Hon går 25 600 kronor back varje månad. 23-åringen har under en längre tid samlat på sig stora skulder, vägrat öppna brev och ljugit om sin ekonomiska situation till sin sambo, som dessutom är ekonom.

Annons

I programmet avslöjas det att hon har en totalskuld på nästan 260 000 kronor, något som får Emelie att bryta ihop. När hon sedan tvingas berätta för sin sambo om skulderna ställer han ett ultimatum. Antingen fixar hon till ekonomin eller så får hon flytta ut.

I avsnittet tvingas hon också sälja av prylar på loppis på Grand Samarkand i Växjö. Loppisen fick stor uppmärksamhet i samband med att den skulle hållas tidigare i år och väldigt många personer var där för att fynda.

Lyxfällan sänds i TV3 och Viafree på torsdagar klockan 20.00.

Foto: Lillian Petrovski
Oscar AppelgrenSkicka e-post
Så här jobbar Vxonews med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons