Annons

Kvinna häktas för mord

Växjö • Publicerad 20 mars 2018
Foto: Carl Carlert

Den 57-åriga kvinna som misstänks ha mördat sin man på en gård norr om Växjö i helgen har häktats, skäligen misstänkt för mord.

Hon har förnekat brott under de förhör som har hållits med henne under helgen. Åklagaren Marcus Sjöstrand begärde henne häktad på sannolika skäl men vid häktningsförhandlingen ändrades misstankegraden till den lägre.

Annons

– Nu har vi en vecka på oss för att presentera sannolika skäl för domstolen. Jag kommer inte att lämna några kommenterar för att vi ska få en så bra och objektiv utredning som möjligt, sa åklagare Marcus Sjöstrand efter tisdagens förhandlingar till Smålandsposten.

Smålandsposten uppger att kvinnan hade planerat att hälsa på en nära släkting under helgen. I stället greps hon av polis efter att ambulansen tillkallat polis till gården efter dödsfallet.

Oscar AppelgrenSkicka e-post
Så här jobbar Vxonews med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons