Annons

Så är läget med Lakersbackarna

Publicerad 2 mars 2017
Foto: LENA GUNNARSSON, SMÅLANDSPOSTEN
Foto: LENA GUNNARSSON, SMÅLANDSPOSTEN

Växjö Lakers har stora skadeproblem bland backarna. Cory Murphy och Calle Rosén missade onsdagens match. Dessutom fick Arvid Lundberg och Eric Martinsson lämna matchen mot Djurgården. Under torsdagen kommer dock Sam Hallam med något lugnande besked för nervösa fans.

– Det är en del i det också att hantera. Nu har vi en någorlunda ordinarie forwardssida som behöver steppa upp för sin backsida. Vi har ett par unga killar som kommer att spela i morgon. Det är upp till resten att ge dem en bra resa.

Annons

Är du orolig inför slutspelet?

– Nej, det är jag inte. Det hjälper inte så mycket att oroa sig. Det visar sig hur många vi har och vi är ganska trygga.

Enligt Sam Hallam kommer Cory Murphy och Calle Rosén att vara tillbaka till slutspelet. Både Arvid Lundberg och Eric Martinsson var också med under torsdagens fysträning.

– Det är lite dag-för-dag. Han cyklar nu och ska få behandling, säger Sam Hallam om Arvid Lundberg.

– Ok, tror jag. Det är lite frågetecken för i morgon, men han går och står och har varit i gymmet, säger Sam Hallam om Eric Martinsson.

Skador på a-lagsbackar öppnar båsdörren för J20-killar. Carl Ernstig kommer att få spela även mot Örebro. Exakt vilka övriga J20-backar som tillkommer är oklart, men Lucas Nordsäter lär ligga bra till efter att ha gjort fina insatser i a-laget tidigare.

Daniel RydströmSkicka e-post
Så här jobbar Vxonews med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons