Annons

Lägg tid på visningen – det lönar sig

Med tydliga mål och hårt jobb har Kim Gromer på Länsförsäkringar Fastighetsförmedling stadigt skaffat sig nya nöjda kunder. Efter tre år som mäklare är hon redan ett etablerat namn på Växjös bomarknad.
Den här texten är producerad av Länsförsäkringar Fastighetsförmedling. Den är inte skriven av VXO News journalister. • Publicerad 7 februari 2018
Kim Gromer lägger alltid ner mycket tid på sina visningar, det ger ofta ett högre slutpris, menar hon. I fjol hamnade Kim i topp när det gäller försäljningar på Länsförsäkringar Fastighetsförmedling.

– Jag tycker om att ha jobbet som lite av en livsstil. Vi har inte fasta arbetstider, utan kan lägga upp jobbveckan efter vad som fungerar bäst. Det passar mig, säger Kim.

 

Annons

Hon beskriver sig själv som ambitiös, en person som alltid gör sitt bästa när hon tar sig för något. Det stämmer även väl överens med kollegornas omdömen – noggrann, en arbetsmyra. Och det syns i resultaten. I fjol hamnade Kim i topp när det gäller försäljningar på Länsförsäkringar Fastighetsförmedling. Hon sålde 107 bostäder för sammanlagt 195 miljoner kronor.

 

– Jag gillar att ha mål och få tagga till för att nå dem. När jag var yngre tränade och tävlade jag med hästar. Jag tog fram en ponny som blev en av de bästa i landet i sin klass. Nu får jag utlopp för det där på jobbet istället.

 

Så vilka är då dina bästa knep för att lyckas hjälpa dina kunder till bra bostadsaffärer?

 

– Det är inga konstigheter, det handlar om engagemang. Jag finns alltid tillgänglig, ser till att vara påläst och kunna ge snabba svar på deras frågor. Men en konkret grej är att jag lägger mycket tid på mina visningar. Att vara petig med både helhet och detaljer leder ofta till ett bra slutpris.

 

Kim är inriktad på bostadsrätter i Växjö och bor tillsammans med sambon Jesper i centrum. När hon blev färdigutbildad fastighetsmäklare fick hästarna kliva åt sidan. Men sambon Jesper har fått in henne på ett nytt fritidsintresse – golf. Hon tog grönt kort förra året och även på fairway är det svårt att koppla bort tävlingsinstinkten.

 

Annons

– Vi spelar på Glasrikets golfklubb, jag tycker det är skönt att komma ut i naturen och göra något tillsammans. Men jag får nog erkänna att jag kan bli minst sagt sur när det går dåligt. Golf är ju svårt, så en och annan klubba har väl kastats och någon runda avbrutits redan under första nio, skrattar Kim.

 

Så här jobbar Vxonews med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons