Annons

Lakers guldmålvakt skriver nytt kontrakt

Växjö/Malmö • Publicerad 7 maj 2018
Foto: Lena Gunnarsson

Cristopher Nihlstorp var förstemålvakt i det Växjö Lakers som vann klubbens historiska SM-guld 2015. Efter två säsonger i Lakers valde han att flytta tillbaka till moderklubben Malmö Redhawks. Under förra veckan skrev Nihlstorp på ett nytt kontrakt med Malmöklubben.

Trots att han hade ett år kvar på kontraktet väljer klubben att förlänga med ytterligare ett år. Det innebär att 34-åringen tillhör Redhawks till år 2020.

Annons

Cristopher Nihlstorp spelade bara två seriematcher under den gångna säsongen efter att ha skadat sig och tvingats till operation.

– Det är i Redhawks jag vill vara, det är den klubben som finns i mitt hjärta. När möjligheten dök upp att förlänga mitt avtal så var det inget att tveka på, säger Cristopher Nihlstorp till Malmö Redhawks hemsida.

Oscar AppelgrenSkicka e-post
Så här jobbar Vxonews med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons