Annons

Lakers i kontakt med Vancouver

Publicerad 12 oktober 2017

NHL-klubben Vancouver bestämde sig för att att skicka hem stortalangen Jonathan Dahlén till Sverige för att komma i form efter en tids sjukdom.

Foto: Johan Christensen

– För ett tag sedan bestämde vi att jag skulle åka hem och spela. Jag har haft körtelfeber och gått ned fem kilo bland annat. När jag valde att åka hem så var det väldigt svårt för mig att skriva på för en annan klubb än Timrå i Sverige, säger Dahlén till Hockeypuls.

Annons

Enligt sajten verkar Dahlén få stanna i Timrå i en månad, och enligt Vancouvertidningen Province är flera SHL-lag intresserade av 19-åringen. Däribland Växjö Lakers som tagit kontakt med NHL-klubben.

– Deras sportchef (Växjös Henrik Evertsson) har hört av sig till oss, men det finns tre eller fyra svenska SHL-lag som är intresserade av honom, men först vill han får tillbaka styrkan, säger Canucks general manager Jim Benning till Province enligt Hockeypuls.

Nadia HagbergSkicka e-post
Så här jobbar Vxonews med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons