Lakers inledde slutspelet med storförlust

Publicerad 17 mars 2016

Regerande mästarna Växjö Lakers fick en tuff start på årets slutspel. Laget förlorade första matchen mot Linköping med 6-1.

Linköping chockstartade matchen. Efter 01.25 på matchklockan stod det 2-0 till hemmalaget. Med några minuter kvar på första perioden kunde Växjö reducera genom Eric Martinsson.

Men istället för att Lakers skulle kunna kvittera gjorde Linköping två mål på 22 sekunder i början av andra perioden. Vid ställningen 4-1 bytte Lakers ut Nihlstorp i mål.

Lakers förlorade tillslut matchen med 6-1. Sam Hallam och hans mannar har mycket att fundera på inför lördagens match i Vida Arena.