Annons

Växjö Lakers nye tränare om laget

Växjö • Publicerad 14 maj 2018 • Uppdaterad 15 maj 2018
Foto: Daniel Svensson

Växjö Lakers har gjort klart med en ny assisterande tränare efter att Jörgen Jönsson valt att inte fortsätter nästa säsong. Precis som VXOnews tidigare under måndagen har skrivit är det Tobias Thermell, senast från BIK Karlskoga som återförenas med Sam Hallam.

– Tobias är en yrkesman och person som vi tror kommer passa in och komplettera oss på ett perfekt sätt. Tobias var redan som spelare en stor ledare i de lag han spelade i, därefter har han på ett föredömligt sätt lotsat Karlskoga till framgångar i Hockeyallsvenskan. På många sätt liknar hans tränarbana den som Sam Hallam hade innan han kom till oss. Det ledarskapet har visat sig passa oss väldigt bra, säger sportchef & vd Henrik Evertsson till klubbens hemsida.

Annons

Thermell har skrivit på ett treårskontrakt med Växjö Lakers och var med under måndagens första försäsongsträning.

– Det ska bli väldigt spännande! Det känns tryggt att komma till Växjö då jag har haft en bra kontakt med Sam under större delen av min tränarkarriär där han fungerat som en mentor för mig där vi har kunnat byta idéer, säger säger han till klubbens hemsida och fortsätter:

– Det känns verkligen som en härlig grupp! Det märks att det är många som har varit med och bidrar med en stabilitet samtidigt som de var några nya hungriga killar som även dom bidrog till en skön stämning och atmosfär.

Oscar AppelgrenSkicka e-post
Så här jobbar Vxonews med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons