Lakers segrade över Mora

Elias Pettersson gjorde matchens första mål när Växjö Lakers vann över Mora med 4-2 på bortaplan.
Publicerad 25 januari 2018

Växjö dominerade inledningsvis under torsdagskvällens match och Elias Pettersson gjorde första Lakersmålet efter knappt halva första perioden. Mora kvitterade innan pausvila.

Efter mål av Brendan Shinnimin tog Lakers tillbaka ledningen under andra perioden. Under tredje utökade Eric Martinsson till 3-1.

Mora hann reducera innan slutsignal men Martin Lundberg tog tillbaka tvåmålsledningen och när domaren blåste av matchen stod det klart att Växjö Lakers vunnit med 4-2.