Lakers straffades av tabelltvåan

Publicerad 27 januari 2018

Djurgården gjorde matchens första mål i Vida Arena under lördagskvällen men gästerna fick snart svar på tal. Martin Lundberg och Elias Pettersson nätade med knappt en minuts mellanrum och Växjö tog ledningen. Glädjen var dock kortvarig och innan pausvilan kvitterade DIF.

I andra perioden satte Petersson sitt andra mål för matchen i numerärt överläge. Inför tredje perioden var ställningen 3-2.

Djurgården kvitterade men med knappt en minut kvar av matchen tog Robert Rosén tillbaka ledningen. Gästerna var dock sugna på seger och hann näta en fjärde gång, vilket ledde till förlängning och i sin tur straffar där Växjö slutligen föll. Slutresultatet blev 4-5.