Lakers tillbaka på vinnarspåret

Publicerad 17 november 2016

Växjö Lakers vann torsdagskvällens match mot Malmö i Vida Arena. Matchen slutade med vinst 2-1 efter att Geoff Platt satt det avgörande målet.

Lakers inledde matchen piggaste och skapade flera målchanser. Efter bara några minuter skulle hemmalaget också ta ledningen med 1-0 efter att Dennis Everberg plockat upp målvaktsreturen på Adam Brodeckis skott och skjutit pucken i mål.

Men trots att det var Växjö som skapade flest och farligaste chanserna skulle gästande Malmö med bara 24 sekunder kvar på perioden kvittera till 1-1.

Hittills under säsongen har Växjö Lakers haft svårt i mittenperioderna. Men i kvällens match såg laget till att vinna perioden med 1-0, efter att Geoff Platt satt returen på Cory Murphys skott.

I tredje perioden försökte Malmö kvittera och forcerade i slutminuterna. Men gästerna lyckades inte göra något mer mål på uppoffrande Växjö Lakers, som kan fira tre poäng.