Lakersbacken draftad av Philadelphia

Publicerad 25 juni 2016

Växjö Lakers lovande back Linus Högberg gjorde SHL-debut under den gångna säsongen. 17-åringen är en het aspirant på den backplats som finns kvar i a-truppen till kommande säsong. Och framtiden ser mycket ljus ut för Högberg.

Under midsommardagen valdes han i NHL-draftens femte runda. Klubben som valde honom var Philadelphia Flyers. En svensk spelare gick i första rundan. Det var Alexander Nylander som draftades av Buffalo Sabres.

<blockquote class="twitter-tweet" data-lang="en"><p lang="en" dir="ltr">Feel really honored to be part of the Flyers organization #139 <a href="https://twitter.com/hashtag/PhiladelphiaFlyers?src=hash">#PhiladelphiaFlyers</a></p>&mdash; Linus Högberg (@linushogberg) <a href="https://twitter.com/linushogberg/status/746744014754484224">June 25, 2016</a></blockquote>

<script async src="//platform.twitter.com/widgets.js" charset="utf-8"></script>

Daniel RydströmSkicka e-post
Så här jobbar Vxonews med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.