Annons

Lakersspelaren kommer till spel

Publicerad 30 januari 2018
Foto: Filip Sjöfors

Det har blivit dags för grundseriens sista match mot Mora för Växjö Lakers den här säsongen. De tidigare tre matcherna lagen emellan har samtliga slutat med Växjöseger med 5-2, 4-1 och 4-2. Klockan 19.00 släpps pucken i Vida Arena. Här är Växjös laguppställning.

Brendan Shinnimin har varit sjuk i veckan och missade måndagens träning. Men stjärnan finns i laguppställningen och kommer till spel. Sam Hallam gör en förändring jämfört med lördagens match mot Djurgården. Adam Brodecki och Jonas Röndbjerg byter kedja med varandra.

Annons

Backparen är Arvid Lundberg/Eric Martinsson, Daniel Rahimi/Joel Persson, Noah Welch/Oliver Bohm. Sjundeback är Linus Högberg.

I kedjorna finns Brendan Shinnimin/Robert Rosén/Andrew Calof, Janne Pesonen/Elias Pettersson/Tuomas Kiiskinen, Adam Brodecki/Linus Fröberg/Martin Lundberg, Liam Reddox/Erik Josefsson/Jonas Röndbjerg. Nils Carnbäck är extraspelare.

Oscar AppelgrenSkicka e-post
Så här jobbar Vxonews med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons