Annons

Lakersstjärnan anmäld till disciplinnämnden

Publicerad 21 mars 2017
Foto: Smålandsposten
Foto: Smålandsposten

Under tisdagens match mellan Växjö Lakers och Malmö Redhawks delade Dennis Everberg ut en crosschecking som träffade halsen på en Malmöspelare.

Nu har situationsrummet granskat matchen och i samråd med referensgruppen anmält Växjöstjärnan till svenska ishockeyförbundets disciplinnämnd.

Annons

Ärendet kommer att behandlas under onsdagen.

<blockquote class="twitter-tweet" data-partner="tweetdeck"><p lang="sv" dir="ltr">Dennis Everberg åker på 5+GM för den här crosscheckingen.Bilder från <a href="https://twitter.com/cmoresport">@cmoresport</a> <a href="https://twitter.com/hashtag/shl?src=hash">#shl</a> <a href="https://twitter.com/hashtag/rlgifs?src=hash">#rlgifs</a> <a href="https://twitter.com/hashtag/vaxjolakers?src=hash">#vaxjolakers</a> <a href="https://twitter.com/hashtag/mifse?src=hash">#mifse</a> <a href="https://t.co/eVGvdHdyUX">pic.twitter.com/eVGvdHdyUX</a></p>&mdash; RoadLaker (@RoadLaker) <a href="https://twitter.com/RoadLaker/status/844286853289316353">March 21, 2017</a></blockquote>

<script async src="//platform.twitter.com/widgets.js" charset="utf-8"></script>

Oscar AppelgrenSkicka e-post
Så här jobbar Vxonews med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons