Annons

Lakersstjärnan klar för KHL-klubb

Publicerad 12 juni 2017
Foto: Smålandsposten
Foto: Smålandsposten

Olli Palola slutade trea i SHL:s poängliga den gångna säsongen med 21 mål och 27 assist på 52 matcher. Det blev dock bara en säsong i Växjö Lakers-tröjan och nu är det klart var han kommer att spela kommande säsong.

Under måndagen presenterades forwarden av den finska KHL-klubben Jokerit. Sedan tidigare är det också klart att Dennis Everberg flyttar österut. Han kommer att spela med Avangard Omsk.

Annons

<blockquote class="twitter-tweet" data-lang="en"><p lang="fi" dir="ltr">BREAKING: <a href="https://twitter.com/hashtag/Jokerit?src=hash">#Jokerit</a> ja <a href="https://twitter.com/OlliPalola">@OlliPalola</a> yksivuotiseen sopimukseen! Tervetuloa joukkueeseen, Opa! Tiedote: <a href="https://t.co/4lg1gzdCn4">https://t.co/4lg1gzdCn4</a> <a href="https://twitter.com/hashtag/KHLfi?src=hash">#KHLfi</a> <a href="https://t.co/23y4eNs51U">pic.twitter.com/23y4eNs51U</a></p>&mdash; Helsingin Jokerit (@jokerithc) <a href="https://twitter.com/jokerithc/status/874190411643977729">June 12, 2017</a></blockquote>

<script async src="//platform.twitter.com/widgets.js" charset="utf-8"></script>

Daniel RydströmSkicka e-post
Så här jobbar Vxonews med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons