Landslagschans för Lakerslöftet

Publicerad 11 augusti 2016
Foto: Smålandsposten
Foto: Smålandsposten

Växjö Lakers forward Albin Storm får chansen i det svenska U20-landslaget. Han är med i truppen inför en fyrnationsturnering i Tjeckien i slutet av augusti.

Albin Storm har blivit uttagen i blågult vid två tillfällen tidigare, men båda gångerna har han tvingats tacka nej på grund av skada.

– Det är klart att det känns bra att vara uttagen. Speciellt när man missat två gånger känns det extra skönt att få en tredje chans, säger Albin Storm.

19-åringen laddar för en ny säsong i Växjö Lakers J20-lag med inhopp i a-truppen. Förra säsongen gjorde han elva SHL-matcher och två slutspelsmatcher. Växjö Lakers J20-lag ser intressant ut på pappret och Albin Storm tycker att det känns bra inför säsongen.

– Det är alltid bra i laget, men det känns som att vi kanske har ett vassare lag på isen i år. Jag tror att vi har bra chanser, säger han.

Här har ni hela U20-truppen till turneringen i Schweiz.

Daniel RydströmSkicka e-post
Så här jobbar Vxonews med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.