Annons

Lärare kritiserar gnälliga föräldrar

Publicerad 30 november 2016
Foto: ALEXANDER MAHMOUD, SMÅLANDSPOSTEN
Foto: ALEXANDER MAHMOUD, SMÅLANDSPOSTEN

En lärare på en högstadieskola i Växjö har skrivit en insändare till Smålandsposten där läraren kritiserar elevernas föräldrar. Läraren säger sig vara trött på att bli kontaktad av curlande föräldrar efter arbetstid.

"Snälla, ni föräldrar som hör av er stup i kvarten om både ditten och datten. Prata med era barn i första hand och kontakta sen skolan, läraren och till sist rektorn. Hur ska jag kunna veta varför ditt barn kom för sent till min lektion?"

Annons

Läraren, som skriver under med signaturen "En lärare som vill göra sitt jobb - undervisa", avslutar med att skriva följande:

"Gissar att de som behöver läsa denna text inte kommer göra det, troligtvis är de för upptagna med att just nu curla sina barn eller gnälla på deras lärare." Läs hela insändaren här.

Nadia HagbergSkicka e-post
Så här jobbar Vxonews med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons