Annons

Levi: ”Jag var rädd för det i början”

Publicerad 5 maj 2017
Foto: Filip Sjöfors, Smålandsposten
Foto: Filip Sjöfors, Smålandsposten

I kväll spelar Öster en tidig toppmatch i superettan borta mot Brommapojkarna. Kalle Lindblad är avstängd och missar matchen. Däremot återkommer Jonathan Levi efter att ha missat två matcher på grund av avstängning.

– Jag är otroligt hungrig på match, nu har det gått nästan tre veckor sedan senaste matchen. Det är det positiva med att jag har varit avstängd, om man nu ska hitta något ljust i det hela, säger Levi till Helsingborgs dagblad.

Annons

I en intervju med Helsingborgs dagblad berättar Jonathan Levi om klubbvalet Öster, att ha Denis Velic som bollplank och Östers spelfilosofi som egentligen inte kräver hans offensiva register.

– Men jag var rädd för det i början, det kan jag erkänna. Men det är inte så att vi går in för att vara defensiva. Vi ligger rätt, det är inte Modric och Kroos vi möter på mittfältet så vi väntar lite på motståndarnas misstag och sen nappar vi där och kör. Jag har fått bra självförtroende, mycket ska gå genom mig och det trivs jag med. Det är skönt att folk litar på en, att man kan ha en så stor roll. Jag tycker att jag får ut mycket av mitt spel, säger Levi till HD.

Daniel RydströmSkicka e-post
Så här jobbar Vxonews med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons