Annons

Länets liberaler stöttar Ohlsson

Publicerad 14 september 2016
Foto: Liberalerna, pressbild
Foto: Liberalerna, pressbild

Liberalernas Birgitta Ohlsson har varit i rampljuset de senaste dagarna. Efter att bland annat ha offentligt kritiserat partiledaren Jan Björklunds närmanden till Sverigedemokraterna, har många inom partiet skrikit efter hennes avgång. Idag hölls ett långt krismöte som till slut mynnade ut i att Ohlsson ändå behöll sina tyngsta poster inom partiet.

Nu förklarar partikamrater runt om i landet sitt stöd för Birgitta Ohlsson, bland annat de i Liberalerna Kronoberg. De stöttar inte bara Ohlsson i den aktuella frågan, utan även i den maktkamp inom partiet där Ohlsson inom kort förväntas utmana Jan Björklund som partiledare. De skriver följande i ett pressmeddelande:

Annons

"Liberalerna Kronoberg uttalar att vi har fullt och obrutet förtroende för Birgitta Ohlsson. Vi anser att nästa landsmöte bör tidigareläggas så att det skapas en kraftfull ledning av partiet. Alla i partistyrelsen och partiledningen bör inför landsmötet ställa sina platser till förfogande".

Jonatan Andersson

Så här jobbar Vxonews med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons