Liberalerna värvar från Vipers

Publicerad 30 augusti 2016
Magnus Stenbenke med sitt brädspel ”Räkna med monster”. Foto: Per Sandebäck, Smålandsposten
Magnus Stenbenke med sitt brädspel ”Räkna med monster”. Foto: Per Sandebäck, Smålandsposten

Liberalernas Gunilla Seltén lämnar sina politiska uppdrag i kultur- och fritidsnämnden. Nu har partiet hittat en ersättare. 41-årige Magnus Stenbenke nomineras till uppdraget. Han har bland annat jobbat som projektledare i Växjö Vipers och han var tidigare också arenachef på Fortnox Arena. Nu jobbar han i IT-branschen och via företaget Northern Sky ansvarade han för sommarens succéartade e-sportevent i Växjö.

– Det ska bli oerhört spännande att hjälpa till att skapa bättre villkor för idrotten, inte minst för barn och unga, i Växjö. Självklart kommer jag att fortsätta jobba med de frågor som Liberalerna alltid har kämpat för, ridning, cykling och kultur, men jag vill gärna även lyfta fram satsningar på andra idrotter, säger Stenbenke i ett pressmeddelande.

Daniel RydströmSkicka e-post
Så här jobbar Vxonews med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.