Annons

Liga arrangerade 30-tal trafikolyckor

Publicerad 9 mars 2018
Foto: Lars-Göran Rydqvist

Ett tiotal personer ska ha arrangerat trafikolyckor för att få ut för försäkringsersättning av Länsförsäkringar Kronoberg. Nu kommer härvan att polisanmälas för ett 30-tal arrangerade trafikolyckor.

– Den här grupperingen satte i system att arrangera trafikolyckor i Kronobergs län. I en del fall hade man båda bilarna i sin ägo men det finns också exempel på där man stått och väntat, det är förstås allvarligt när man utsätter en helt okänd person för fara genom att kollidera medvetet, säger David Grann, före detta polis och numera chef för personskador och utredning vid Länsförsäkring Kronoberg, till Smålandsposten.

Annons

Olyckorna ska mestadels ha skett inom tätbebyggt område. Grupperingen ska ha avslöjats under fjolåret. De flesta av de inblandade är bosatta i Kronobergs län.

MISSA INGET I VÄXJÖ! FLER NYHETER FINNS HÄR.

Oscar AppelgrenSkicka e-post
Så här jobbar Vxonews med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons