Annons

Lounge öppnar i centrala Växjö

Publicerad 3 mars 2017
Foto: Emma Koivisto
Foto: Emma Koivisto

Clarion Collection Hotel Cardinal i Växjö och Retrojakten Finloppis inleder ett samarbete. På hotellets entréplan tar en ny retrolounge form, där alla föremål och möbler kommer vara till salu.

– Vi vill ha aktiviteter för både våra gäster, våra kunder och lokalbefolkningen. Det är väldigt populärt med 50- och 60-talsmöbler och retro så vi tänkte göra någonting tillsammans för Växjöborna, säger hotelldirektören Camilla Klüft.

Annons

Eftersom inredningen i retroloungen kommer att ha en prislapp och kunna köpas kommer loungen ändra utseende allt eftersom. Det ligger i Clarion Collections koncept att hotellen ska ha olika samlingsrum, eller som de kallar det "livingrooms". Det var alltså så arbetet med retroloungen började.

– Vi har funderat på vad vi kan hitta på som inte finns i Växjö idag. Förutom att köpa möbler kommer vi sälja kaffe, småkaka, och kanske charktallrikar med något gott att dricka till. Vi har redan tjuvstartat men senare blir det en invigning, säger Camilla Klüft.

Retrojakten Finloppis tvingas lämna sina nuvarande lokaler i Växjö och kommer alltså ansvara för inredningen i den nya retroloungen. Läs mer om deras flytt här.

Oscar AppelgrenSkicka e-post
Så här jobbar Vxonews med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons