Annons

Lundberg tillbaka i Skellefteå

Publicerad 29 september 2016
Foto: Lena Gunnarsson, Smålandsposten
Foto: Lena Gunnarsson, Smålandsposten

Växjö Lakers har fått en riktig drömstart på SHL-säsongen med åtta av nio möjliga poäng. I kväll väntar ett tufft test borta mot Skellefteå. Backen Arvid Lundberg skrinnar för första gången in i Skellefteå Kraft Arena i en annan tröja. Han erkänner att det kommer att bli en speciell match.

– Det kan jag inte neka till. Men samtidigt är det riktigt kul att möta gubbar som jag spelat så länge med, säger Arvid Lundberg till Norran.

Annons

Arvid Lundberg gick hela vägen genom Skellefteås starka hockeyutbildning, men bytte i sommar klubb.

– Det är historia nu. Men jag kan säga som så att jag vill visa mitt allra bästa för de som inte trodde på mig, säger han till Norran.

Växjö Lakers vilar Teemu Laakso i kvällens match. Han gjorde säsongsdebut senast mot Leksand.

– Det såg bra ut, men han är elva-tolv matcher efter de andra och kommer att vila mot Skellefteå, men kan vara tillbaka igen på lördag. Det är en utvärdering vi gör hela tiden, säger Sam Hallam till Smålandsposten.

Därför återvänder Oliver Bohm till kvällens laguppställning. I oktober kommer även Ville Leino, men det blir under andra halvan. Han får vara i Sverige i sex månader och SM-finalerna spelas först under andra halvan av april.

Daniel RydströmSkicka e-post
Så här jobbar Vxonews med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons