Annons
Nöje

Magikerduo ska förtrolla Växjö

Publicerad 15 april 2016
Foto: Robert Eldrim/pressbild
Foto: Robert Eldrim/pressbild

De är aktuella med den andra säsongen av "Street Magic" på TV4. Nu ger sig magikerna Brynolf & Ljung ut på turné med föreställningen "Hokus Pokus Motherf*ckers". Som sista stopp på turné kommer duon till Växjö Konserthus den 18 december.

– Det blir vår första Sverigeturné. Vi ser enormt mycket fram mot att få ge oss ut runt om i landet med showen i höst, säger Peter Brynolf och Jonas Ljung i ett pressmeddelande.

Annons

I föreställningen ska de med knivskarpa illusioner och förbluffande trolleri tänja på gränserna för hur en magishow kan se ut. Inför showen har de tagit hjälp av bland annat Morgan Alling, Henrik Schyffert och Jennie Widegren från Bounce för magishowen som inte ska likna något tidigare.

Duon har varit med i både svenska och brittiska tv-programmet Talang, där de fick jurymedlemmen Simon Cowell att häpna. De har även kommit tvåa i trolleri-VM och turnerat världen över.

Oscar AppelgrenSkicka e-post
Så här jobbar Vxonews med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons