Annons

Man biten av hund i Växjö

Publicerad 3 januari 2018
Foto: Barometern-OT

Under onsdagsförmiddagen larmades en polispatrull till Hovshaga, där en aggressiv hund gjort utfall mot människor. Hunden ska ha bundits fast utanför Ica och en person kom ut från butiken var denne aggressiv. Händelsen har blivit uppmärksammad i flera lokala medier men inledningsvis fanns det inga uppgifter om skadade personer.

Smålandsposten rapporterar nu om att polisen fått uppdaterad information och en man ska ha fått söka vård efter händelsen. Det var släktingar till hundägaren som passade hunden.

Annons

– En av dem, en man, blev biten och fick uppsöka läkarvård, säger Andreas Jörnefeldt, jourhavande förundersökningsledare vid Växjöpolisen, till Smålandsposten.

Hunden har förts till ett pensionat i Markaryd och en anmälan har upprättats om brott mot lagen om tillsyn över hundar och katter.

Oscar AppelgrenSkicka e-post
Så här jobbar Vxonews med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons