Annons

Man misshandlade flera på Växjörestauranger

Publicerad 29 november 2017
Foto: Paul Madej

En 21-årig man har häktats misstänkt för flera grova misshandelsfall i Växjö. Han ska ha misshandlat tre personer svårt vid olika tillfällen. En av dessa ska dessutom ha blivit misshandlad två gånger av 21-åringen.

I februari i år ska mannen ha sparkat en ung man i huvudet på Kafé de luxe, troligtvis efter ett bråk tidigare under kvällen, skriver Smålandsposten. Mannen misstänks också ha slagit en stol i huvudet på två besökare på Pizzeria Napoli tidigare i november i år. Händelsen filmades och spreds via sociala medier, vilket gjorde att mannen kunde identifieras.

Annons

Han greps den 23 november men släpptes dagen efter. Men bara några timmar senare ska 21-åringen än en gång misshandlat en man genom en spark i huvudet på Kafé de luxe. Den misshandlade mannen är en av dem som också misshandlades inne på pizzerian, skriver Smålandsposten.

Oscar AppelgrenSkicka e-post
Så här jobbar Vxonews med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons