Mardrömmen fortsätter för TAIF

Publicerad 16 november 2016
Foto: Lena Gunnarsson, Smålandsposten
Foto: Lena Gunnarsson, Smålandsposten

Fem raka förluster. Skador och sjukdomar. Och två avstängningar. TAIF upplever sin tuffaste tid med Magnus Sundquist som tränare.

– Det är en lite prekär situation. Här var vi aldrig förra året när det gäller skador, sjukdomar och förlorade matcher, säger TAIF-tränaren som ändå hittar glädjeämnen.

– Det är glädjande att se spelarnas dedikering. Det kommer hit och är fokuserade. Det är inga sura miner, men det är inga glada miner heller. Det är irriterande och fokuserande i balans.

Nicolai Bryhnisveen debuterade senast och med honom på plats har TAIF sex backar till spel. I nästa vecka återkommer även avstängde Måns Hermansson. Nu är i stället läget värre bland forwards. Filip Owesson och Hannes Johansson är borta läge med skada och sjukdom. Emil Forslund missar nästa match på grund av sitt matchstraff senast. Och Christopher Bengtsson missade onsdagens träning på grund av sjukdom.

TAIF undersöker möjligheterna att lösa den knepiga situationen till fredagens match mot Almtuna. Det kan bli aktuellt med lån eller nya spelare, men ekonomin går först och det är också något Magnus Sundquist ställer sig bakom.

– Men vill någon bidra får de gärna ringa mig…

LÄS MER

Daniel RydströmSkicka e-post
Så här jobbar Vxonews med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.