Mardrömskvart sänkte Växjö DFF

Publicerad 21 maj 2016

Växjö DFF har under inledningen av säsongen haft svårt att vinna på bortaplan. I dagens match mot AIK såg laget ut att vara på väg till säsongens första bortavinst. Men laget tappade en tvåmålsledning och förlorade med 6-4.

Anna Anvegård gjorde tre mål, varav ett på straff men det räckte inte mot ett envist Stockholmslag. Efter 63 minuter stod det 3-1 till Växjö. Efter 78 minuter stod det 4-5. Målen kom efter att hemmalaget AIK hittat ytor i ett stundtals passivt bortalag. I slutminuterna kom också slutresultatet 6-4 till AIK.

Växjö DFF:s fjärde mål stod Venera Rexhi för. De hade bud på fler mål och både Jonna Ståhl och Anna Anvegård prickade målramen.