Annons

Johan Markussons tröja hissas

Publicerad 30 augusti 2016
Foto: Filip Sjöfors, Smålandsposten
Foto: Filip Sjöfors, Smålandsposten

Växjö Lakers har beslutat att hissa den första tröjan i Vida Arena. Första numret som pensioneras blir Johan Markussons nummer 38. Nyheten presenterades på en presskonferens under tisdagen.

– Det är något som är fantastiskt glatt, men man blir ändå rörd. Jag har svårt att hålla tillbaka känslorna, säger Johan Markusson med tårar i ögonen på presskonferensen.

Annons

Ceremonin med tröjhissningen kommer att ske den 1 oktober. Det skriver Växjö Lakers på Twitter.

<blockquote class="twitter-tweet" data-lang="en"><p lang="sv" dir="ltr">Lördagen den 1 oktober kommer ni att uppleva något historiskt i VIDA Arena, Johan Markussons tröja kommer att hissas i taket. <a href="https://twitter.com/hashtag/vi%C3%A4rredo?src=hash">#viärredo</a> #38</p>&mdash; Växjö Lakers (@vaxjolakers) <a href="https://twitter.com/vaxjolakers/status/770609117043961856">August 30, 2016</a></blockquote>

<script async src="//platform.twitter.com/widgets.js" charset="utf-8"></script>

Daniel RydströmSkicka e-post
Så här jobbar Vxonews med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons