Starka varor! Johan Holmqvist från Skånsk Chili frestade med heta såser gjorda på just chili. Foto: David Färdigh
Som ett smörgåsbord med olika matupplevelser. Så beskrev någon MAT 2017 som lockade stora skaror besökare till Växjö. Det var välfyllt både i tältet på Stortorget och inne i Konserthuset.
Klicka på bilden för att starta ett bildspel.
Annons
David Färdigh
Tolgs Ostronskivling är en relativt nystartad verksamhet som drivs av Marlene Niklasson Johansson, som i mattältet assisterades av mamma Annelie Niklasson. Foto: David Färdigh
Kjell Sandahl presenterade egenproducerad ost från Vasens gård utanför Vetlanda. Foto: David Färdigh
I matlagningstagen! Mattias Rundberg från Åkes Hemlagade visade hur man på bästa sätt tillagar korv. Foto: David Färdigh
Nyhet! Emelie Strandberg från Arla erbjöd smakprov på en ny grekisk yoghurt med smak av passionsfrukt. Foto: David Färdigh
Inte så aptitretande! Kackerlackor vill man absolut inte ha i köket. Glenn Gustavsson från Anticimex i Växjö informerade om vikten av matsäkerhet. Foto: David Färdigh
I konserthuset avgjordes tävlingen Årets Ekokock 2017. En av deltagarna var Mats-Peter Kristiansen. Foto: David Färdigh
Ida Eriksson, Carin Svensson och Anki Carlsson från LRF var på plats för att lyfta fram svensk livsmedelsproduktion. Foto: David Färdigh
Så här jobbar Vxonews med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.