Annons
Nöje

McBengt slutar på McDonald's

Publicerad 27 januari 2017
Foto: FILIP SJÖFORS, Smålandsposten
Foto: FILIP SJÖFORS, Smålandsposten

Han har jobbat lika länge på McDonald's som kedjan funnits i Växjö och blivit lokalkändis på kuppen. Bengt Rupnik fyller 50 år och efter 30 år är det nu dags att byta bransch.

– Vi var gigantiskt många som sökte och vi som fick jobb fick åka på utbildning i Jönköping. Själv var jag 20 år och fick jobbet mest av en slump. Efter 30 år vill jag hitta på något annat och börjar därför på Kamux, ett finskt företag som säljer begagnade bilar här i Växjö, säger han till Smålandsposten.

Annons

Bengt Rupnik har tidigare förärats med en Facebookgrupp: "Alla vi som handlar av Bengan på McDonald's".

– Facebook var relativt nytt då men där fick jag syn på massor av inlägg, foton, vad jag hade sagt, Bengans citat och så. När jag fyllde år kom det hur många hälsningar som helst. Som mest hade gruppen över 4 000 medlemmar. Det var helt otroligt och väldigt roligt, säger han till Smålandsposten. Läs mer och se en filmad intervju här.

Nadia HagbergSkicka e-post
Så här jobbar Vxonews med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons