Annons
Nöje

Melloartisterna lovar stor effekt

Publicerad 16 februari 2017
Foto: LARS-GÖRAN RYDQVIST, SMÅLANDSPOSTEN
Foto: LARS-GÖRAN RYDQVIST, SMÅLANDSPOSTEN

På lördag gör det populära pojkbandet FO&O, som inför tävlingen har bytt namn från The Fooo Conspiracy, debut i Melodifestivalen. På melloscenen i Vida Arena ska gruppen uppträda med låten ”Gotta Thing About You”.

Under onsdagen släppte pojkbandet ett nytt avsnitt av sin podcast "Fooo Podden" på RadioPlay. Där ger de bland annat en hint om lördagens nummer.

Annons

– Vi har faktiskt ett riktigt fett performance, ett skitsnyggt nummer, som vi har satt ihop tillsammans med Benke Rydman. Det känns svinbra, vi måste bara få alla pusselbitar på plats. Vi har en stor effekt som kommer hända i numret, vi kan inte avslöja det men det är väldigt mycket praktiska saker och logistiska lösningar. Vi har gjort en beställning på 3000 av någonting, det är ganska mycket, säger gruppen i podden.

Enligt uppgifter ska det handla om någon form av ljus.

<blockquote class="twitter-tweet" data-lang="en"><p lang="en" dir="ltr">5 days left! A little sneak peak of our choreography, one dance move from the chorus!<a href="https://twitter.com/hashtag/GottaThingAboutYou?src=hash">#GottaThingAboutYou</a> <a href="https://t.co/C7tsE9Vswi">pic.twitter.com/C7tsE9Vswi</a></p>&mdash; Felix, Oscar &amp; Omar (@FOandOmusic) <a href="https://twitter.com/FOandOmusic/status/831246307452940290">February 13, 2017</a></blockquote>

<script async src="//platform.twitter.com/widgets.js" charset="utf-8"></script>

FÖLJ PUBLIKFESTEN OCH TÄVLINGEN PÅ VXONEWS!

LÄS OCKSÅ

Oscar AppelgrenSkicka e-post
Så här jobbar Vxonews med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons