Annons
Nöje

Mellostjärnornas kaos i länet

Växjö • Publicerad 17 mars 2018
Foto: Filip Sjöfors

Tusentals barn och vuxna hade samlats i Kosta under eftermiddagen för att se mellostjärnorna Samir och Viktor på sin omskrivna turné ”Världens snabbaste turné”, där duon ska besöka elva orter runt om i Sverige på tre dagar.

Men besökarna fick lämna utan en glimt av artisterna. Samir och Viktor tar sig mellan städerna med hjälp av en helikopter, som inte kunde landa i Kosta. Duon satt fast uppe i luften och fick i stället bege sig mot Hultsfred.

Annons

– De har försökt landa i en halvtimme och har ingen bensin kvar. Vi kommer tyvärr inte att kunna genomföra det här idag, sa arrangören till besökarna i Kosta enligt Smålandsposten.

Vid 18.30 på lördagen meddelade Viktor Frisk på sin Instagram att en ny spelning blir av under söndagen. Klockan 09.30 hålls spelningen på Kosta Outlet. För att inte samma problem ska uppstå kommer en fotbollsplan att skottas upp landning av helikoptern.

”Vi ber om ursäkt för det här men det var svårt att riskera livet för en spelning”, skriver Viktor Frisk.

Oscar AppelgrenSkicka e-post
Så här jobbar Vxonews med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons