Annons

Stor sponsor och ny sportchef till Växjö DFF

Publicerad 19 april 2016
Hanna Höckert, ny sportchef för DFF:s ungdomssektion. Foto: Per-Erik Sandebäck, Smålandsposten
Hanna Höckert, ny sportchef för DFF:s ungdomssektion. Foto: Per-Erik Sandebäck, Smålandsposten

McDonald´s ska enligt uppgifter till Smålandsposten sponsra Växjö DFF med ett sexsiffrigt belopp under tre år, vilket gör de till de näst största sponsorerna efter Visma.

– Det blev klart under dagen. Jättekul att dom vill vara med på vår resa och på det här sättet hjälpa till med att lyfta damfotbollen i Kronobergs län, säger Anders Bergstrand, styrelsemedlem, till Smålandsposten.

Annons

Förutom ett nytt stort sponsoravtal har även en ny sportchef tillsatts för föreningens 230 ungdomsspelare och 60-talet spelare. Hanna Höckert, som tidigare har varit den enda kvinnliga A-lags tränaren för damfotboll i division 1 blir den nya sportchefen. Hon var även en av de drivande när Växjö DFF bildades för två år sedan och har under den senaste tiden tränats sin dotters flicklag.

– Utan en fungerande ungdomsverksamhet fungerar inte det andra heller. Det har alltid varit min bestämda uppfattning. Nu får jag chansen att ge Växjö DFF:s unga spelare rätt grund och bra förutsättningar inför den dag de eventuellt ska ta klivet upp i A-laget, säger Hanna Höckert till Smålandsposten.

Charlotte Stjernkvist

Så här jobbar Vxonews med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons