Annons

Misshandlade fem i Växjö - åtalas

Växjö • Publicerad 20 april 2018
Foto: Lena Gunnarsson

En 21-årig man åtalas för fem fall av misshandel, två fall ringa narkotikabrott, skadegörelse och olaga hot.

Den 12 juli förra året misshandlade han tre kvinnor i Växjö. En av kvinnorna fick flera slag i ansiktet med smärta, blånad och svullnad som följd. De andra två fick ett slag i ansiktet respektive pannan. Mannen ska vid tillfället ha varit påverkad av tetrahydrocannabinol, som är narkotika och ingår i hasch och cannabispreparat.

Annons

Den 1 april i år misshandlade 21-åringen en annan man med flera knytnävsslag mot kroppen och i ansiktet. Dessutom ska han ha slagit en ståltermos i huvudet på den misshandlade mannen. I samband med det ska mannen också ha sparkat eller slagit sönder en dörr. Även vid det tillfället var mannen påverkad av narkotika. Dagen efter återvände mannen till den misshandlade mannens bostad. Med en kniv i handen hotades offret att dö.

Den 2 april dödshotade han en annan man i Växjö. Sedan slog 21-åringen knytnävsslag mot mannens kroppen och knäade honom i ansiktet.

Annons

Oscar AppelgrenSkicka e-post
Så här jobbar Vxonews med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons