Annons

Morgonflyget inställt - igen

Publicerad 2 maj 2016
Foto: Lena Gunnarsson, Smålandsposten
Foto: Lena Gunnarsson, Smålandsposten

Ett tekniskt fel tvingade flygbolaget Bra Växjö att ställa in morgonflygningen till Bromma. Felet upptäcktes klockan halv tio på söndagskvällen och under måndagsmorgonen fick Kalmarplanet flyga inom Växjö för att plocka upp några passagerare.

– Tyvärr har vi råkat ut för lite missöden, men vi har högsta prioritet i vår organisation att komma till rätta med det här så vi hoppas att det kommer att bli bättre inom kort, säger Anna Soltorp, regionchef på Bra Växjö till Smålandsposten.

Annons

Problemen med inställda flygavgångar började för två veckor sedan. På onsdagen blev en pilot sjuk och kunde inte ta morgonflygningen vid 06.40. Dagen efter, på torsdagen behövde en flygvärdinna vara hemma med sitt sjuka barn och någon ersättare gick det inte att få tag på.

Charlotte Stjernkvist

Så här jobbar Vxonews med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons